Открий пекарните на Take a Cake.

Открий свежи идеи за твоите фирмени събития с кетъринг от Take a Cake

16.06.2019

Знаем, че и бизнесът обича да празнува. А работата може и трябва да е сладка. И понеже има толкова поводи да споделиш удоволствието от вкусните сладкиши на Take a Cake с колеги и партньори, днес отделяме специално внимание на фирмените събития. 

Представяме ти нашите най-търсени предложения. Открий своите фаворити сред тях и разнообрази познатите сладки и солени хапки със свежи кетъринг идеи, които носят много настроение.

Освен голям избор от интересни кетъринг предложения, в Take a Cake гарантираме бърза комуникация, лесно оформяне на поръчката и навременна доставка, които ще ти спестят време и ще допринесат за отличната организация на планираното събитие.

Предлагаме също разнообразни и сигурни начини за онлайн разплащане – можеш да избереш най-удобния за теб.

Виж фирмените предложения

 

Брандирани кексчета от Take a Cake

Сладкишите на Take a Cake допринасят за изискания блясък на всяко събитие и прекрасно допълват фирмения щанд на различни бизнес изложения.

Независимо дали планираш голямо корпоративно събитие, или офис почерпка по специален повод, сладките и солени кексчета на Take a Cake ще очароват всички с разкошния си вкус и красиви декорации.

Take a Cake продуктите, които ти представяме, могат да бъдат модифицирани след изпращане на запитване, за да отговарят на индивидуалните кетъринг изисквания за твоето събитие.

Посрещни гостите с „добре дошли“ и Welcome Cupcakes.

Мини кексчетата, които са близък роднина на Welcome Drink напитките и чудесен начин да поставиш впечатляващ старт на празника. 

Разгледай Welcome Cupcakes

 

За наистина големите събития с много гости ти предлагаме удобен парти формат от изкушаващи мини кексчета – сладкият бар, който ще остави вкусен спомен.

Открий сладкия ни бар за големи събития

 

С Take a Cake работните закуски и презентации също могат да се превърнат в събитие, което впечатлява с добър вкус и жест на лично отношение. 

И тъй като жестът ще бъде твой, остава само да се усмихнеш в отговор на гостите – вкусните сетове прясно изпечени кексчета от пекарната със сигурност ще бъдат високо оценени. 

Виж предложение за работна закуска

А вкусни изненади за колегите? В Take a Cake ще се погрижим – зарадвай всички с нашите офис предложения. 

Ето няколко идеи, от които да почерпиш вдъхновение:

Повдигни духа и сплоти екипа с Тиймбилдинг сет.

Зареди колегите с енергия за фирменото обучение.

Организирай сладък петък, усмивките си заслужават.

Направи специален поздрав за личните поводи в офиса.

А защо не и тематична почерпка за големи празници от годишния календар.

Кажи Добре дошли в екипа на новите колеги.

Или направи комплимент с Подаръци за добре свършена работа и Подарък за повишение.

Помислили сме и за добрите партньори, разбира се, те са важни за всеки бизнес. 

Ако искаш да замениш кожените тефтери и химикалки с нещо свежо, поднеси подаръчна кутия от Take a Cake и превърни фирмения подарък в празник на насладата.

Виж предложение за подарък за партньор

 

Надяваме се нашите идеи да са вдъхновили вкусни планове и ти пожелаваме много поводи за фирмени събития, които да празнуват добри новини, успехи и постигнати цели!

Виж всички предложения

Нашите предимства

* Мин. количество за поръчка: 6 стандартни или 24 мини кексчета.